Alla deltagare får sommartallrik från ICA Supermarket Söderköping

Alla som deltar i Brunnen Söderköpings Stadslopp får en välfylld sommartallrik med tillhörande dryck av ICA Supermarket Söderköping.

Taggad personal på ICA Supermarket Söderköping i form av Jonna Crusoe, Tobas Caljero Öhman och Melwin Karlsson med Ellinor Karlsson i famnen.

Tänk att du just har gått eller sprungit fem kilometer. Det kurrar lite i magen. Då står ICA-handlaren Johan Andersson med personal beredd att servera dig en härlig tallrik med mat och dryck. Perfekt att avnjuta i gröngräset i Brunnsparken tillsammans med dina kompisar.

– Det var så härligt att se alla som trivdes i gröngräset i parken förra  året. Nu hoppas vi på lika bra väder i år, säger Jonna Crusoe.

– Något gott och somrigt ska vi försöka få till, kanske blir det något snacks också, säger Johan med ett leende.

Johan tvekade inte en sekund, när han för några år sedan fick frågan att delta med ICA Supermarket Söderköping i Brunnen Söderköpings Stadslopp.

Medarbetarna på ICA Supermarket Söderköping i full fart med att bjuda på en härlig sommartallrik i en tidigare upplaga av Söderköpings Stadslopp.

– Nej, det känns som en klockren grej som vi gärna är med på. Just att de som vill kan gå loppet är något jag gillar. Hälsa och motion är viktigt, berättar Johan.

Maten och drycken gäller självklart alla som går, joggar eller springer i mål både i Brunnen Söderköpings Stadslopp och Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet.

Även nummerlappsutdelningen kommer att äga rum på ICA Supermarket Söderköping. Du kan hämta din nummerlapp måndagen den 19 juni mellan klockan 12-18. De nummerlappar som inte hämtas ut där, går bra att hämta i tävlingscentrum i Brunnsparken den 20 juni, från och med klockan 15.00.

Till hemsidan för ICA Supermarket Söderköping:

Lämna en kommentar