Alla får läcker vattenflaska från Finspångs Brunnsborrning

Finspångs Brunnsborrning bjuder alla deltagare i ED Söderköpings Stadslopp på en snygg vattenflaska och “jordens bästa sportdryck” efter målgång.

David Johansson och Martin Johansson vill slå ett slag för “jordens bästa sportdryck”.

– Vi vill slå ett slag för vårt unika och friska grundvatten som vi har i Sverige. Vatten är vårt viktigaste livsmedel, säger Finspångs Brunnsborrnings vd David Johansson.

Den snygga och funktionella vattenflaskan med budskapet “jordens bästa sportdryck” kommer att innehålla vatten från en brunn som Finspångs Brunnsborrning själv har borrat.

Finspångs Brunnsborrning kommer att vara på plats i tävlingscentrum och dela ut vattenflaskorna till deltagarna efter målgången i Brunnsparken.

De senaste åren har vi upplevt allt längre perioder med mindre nederbörd vilket påverkat och lett till att flera kommuner och samfälligheter som tillämpar ytligare grundvatten i sina vattentäkter behövt begränsa sina uttag och infört bevattningsförbud sommartid.

– En borrad brunn nyttjar grundvatten på större djup och är således stabilare och mindre känslig vilket vi fått se en ökad efterfrågan på, säger David Johansson.

FBB Finspångs Brunnsborrning AB är ett familjeföretag som startades 1979 av Jonny Pettersson Verksamheten och innehållet i uppdragen har vuxit kontinuerligt och 2014 startades det helägda systerföretaget FBB Geoenergi AB. De bägge bolagen representerar sedan 2015 varsitt affärsområde, FBB Borrrning respektive FBB Geoenergi.

Affärsområdet FBB Borrning erbjuder energi-, vatten-­ och entreprenadborrning för kommersiella och offentliga kunder, samt bergvärme och vattenbrunnar till privatkunder.

Affärsområdet FBB Geoenergi erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom geoenergi till uppdragsgivare inom kommersiell och offentlig sektor.

FBB:s bas finns i Finspång. David Johansson representerar andra generationen i familjeföretaget och är VD för koncernens bolag. Brodern Martin Johansson är ekonomichef.

Företaget har 25 heltidsanställda medarbetare.

Till FBB:s hemsida:

Lämna en kommentar