ED Bygg fortsatt titelsponsor – nu är anmälan öppen

Anmälan till ED Söderköpings Stadslopp, som avgörs onsdagen 17 juni 2020, har öppnat. Loppet öppnar med att ED bygg skrivit kontrakt med arrangören om att vara titelsponsor de kommande tre åren.

Premiären av ED Söderköpings Stadslopp blev en succé. Onsdagen 17 juni 2020 är det dags för andra upplagan. Arkivbild: Peter Holgersson AB

– Det är vi förstås glada över. Nu har vi en stabil samarbetspartner och kan fortsätta utveckla konceptet, som var mycket lyckat premiäråret 2019, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Henrik Eklund är affärschef på EDgruppen där ED bygg ingår.

– Nu har vi gett arrangören en bra förutsättning att tillsammans med alla deltagare skapa ett riktigt bra event. Förra året var första gången för oss och vi tar med oss många bra minnen och positiva intryck. Vi är en aktör som har Söderköping som stad, varmt om hjärtat. Jag tror ingen missat att fysisk rörelse har många positiva effekter i det stressade samhälle som vi lever i. Just Stadsloppet är ett bra mål som lockar all personal på vårt och andra företag, det är bara individen som bestämmer utifrån sina förutsättningar vad det uppsatta målet blir, säger han.

Närheten mellan tävlingsområdet i Brunnsparken och Söderköpings Brunn, som också ägs av EDgruppen, ger också gynnsamma förutsättningar att kunna åstadkomma något riktigt roligt.

– Att utveckla konceptet tillsammans med Söderköpings Brunn, ser vi verkligen fram emot. Vad det kan bli får vi återkomma till längre fram. Men självklart kommer Brunnsspurten finnas kvar, säger Mikael Grip.

Hur många gångare, joggare och löpare EDgruppen kommer att bidra med 17 juni är förstås oklart än så länge.

– Vi siktar på att så många som möjligt ska kunna vara med. Det är ett bra tillfälle att samla företaget kring en hälsofrämjande aktivitet, vi kommer också utmana andra företag att delta. Personligen ska jag försöka stå på startlinjen i så bra form som möjligt, lovar Henrik Eklund.

OBS! Superpris på anmälan 150 kronor fram tills 15 mars 2020. Anmälan till barnloppet Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet är helt gratis.

Till anmälan:

Lämna en kommentar