ED Bygg – titelsponsor med löpande drömmar

ED Bygg är stolt titelsponsor till ED Söderköpings Stadslopp. Löpar- och träningsglädjen är stor på företaget som bygger drömmar för framtiden.

Ett taggat gäng från ED Bygg. Daniel Larsson, Lotta Kalin, Nathalie Boquist och Fredrik Henning har alla olika mål med de fem kilometerna i ED Söderköpings Stadslopp den 19 juni.

– Det känns helt rätt och vi siktar på att 50 anställda från vårt företag ska delta. Det fina är ju att alla kan vara med utifrån sin egen förmåga. Det går lika bra att gå, som att jogga eller springa, säger Fredrik Henning, HR-chef på ED Bygg.

Med start och mål i Brunnsparken finns det fina förutsättningar för ett trevligt event för alla företag som vill vara med.

– ED Bygg startade från början i Söderköping och grundaren Eddy Demir har bott många år där och känner mycket för orten, så det kändes naturligt att haka på när frågan kom. Ur ett företagsperspektiv ligger eventet perfekt tidsmässigt. Det blir en eftermiddag och kväll i motionens tecken och en riktig rolig happening för vår personal och deras familjer, berättar Fredrik.

Daniel Larsson är minst sagt taggad inför ED Söderköpings Stadslopp. Först tänkte han sikta på en topplacering i hela loppet, men ändrar sig sedan och lägger fokus på spurtpriset efter 1,1 kilometer.

– Jag klarar att springa en kilometer under tre minuter, det är inga problem. Jag går för seger i Brunnsspurten och ska också försöka placera mig högt upp i den totala resultatlistan, säger Daniel utan darr på stämman.

Lotta Kalin och Nathalie Boquist ser fram emot ED Söderköpings Stadslopp.

– Ja, verkligen. Det blir mitt första lopp, så det ska bli spännande, konstaterar Lotta.

Nathalie ser eventet som en familjeangelägenhet.

– Ja, barnen och mannen får hänga med. Det ska bli riktigt kul, säger Nathalie som är van vid att tävla i hinderbanelopp och är mitt uppe i Tjejklassikern.

I ED Söderköpings Stadslopp finns det inga hinder, det rör sig istället om en väldigt flack och löpvänlig bansträckning.

– Jag får fokusera och göra det bästa av det. Det ska nog gå bra, säger Nathalie och skrattar.

Till ED Byggs hemsida: 

Lämna en kommentar