Brunnen Söderköpings Stadslopp erbjuder veteranklasser

Brunnen Söderköpings Stadslopp har veteranklasser, där du kan jämföra din tid med jämnåriga. Vi erbjuder åldersklasser enligt de veteranintervaller som används av Svenska Friidrottsförbundet.

Tyurre Söderberg med startnummer 1348 slutade 2022 på sjätteplats i M 45 och 83:e plats totalt. Per Lindh med startnummer 1362 kom in på femteplats ni M 50 och 68:e plats totalt. Arkivbild: Tony Oldenburg

Veteranklasser räknas i Sverige från 35 år och uppåt. Vi kör därför separata resultatlistor från kvinnor och män 35 år med femårsintervaller. Alltså M, K 35, sedan M, K 40 och så vidare. Detta är en extra service till er som vill jämföra era tider med jämnåriga. Du behöver inte göra något extra för att vara med i veteranklasserna, det sköts automatiskt.

Mia Wärnqvist segrade förra året i K 75 och kom i mål på en sammanlagd 157:e plats. Arkivbild: Tony Oldenburg

Självklart finns också den fullständiga resultatlistan tillgänglig där alla som valt tidtagning redovisas. I år har vi valt ut några av veteranklasserna där segrarna kommer att vinna presentkort från Hoka till ett värde av 2 000 kronor. Dessa är M och K 45, M och K 50 och M och K 60.

Minns ni hur det gick 2022 i Söderköpings Stadslopp?

Resultat 2022: 

Veteranklasserna redovisas som underkategorier.

Lämna en kommentar