Brunnen Söderköpings Stadslopp erbjuder veteranklasser

Brunnen Söderköpings Stadslopp har veteranklasser, där du kan jämföra din tid med jämnåriga. Vi erbjuder åldersklasser enligt de veteranintervaller som används av Svenska Friidrottsförbundet. Vi kommer också att ha klasser för ungdomar och juniorer.

Jörgen Jonsson (409) slutade på åttonde plats i M 40 i Brunnen Söderköpings Stadslopp 2023 och på en 55:e plats totalt. Arkivbild: Tony Oldenburg

Veteranklasser räknas i Sverige från 35 år och uppåt. Vi kör därför separata resultatlistor från kvinnor och män 35 år med femårsintervaller. Alltså M, K 35, sedan M, K 40 och så vidare. Detta är en extra service till er som vill jämföra era tider med jämnåriga. Du behöver inte göra något extra för att vara med i veteranklasserna, det sköts automatiskt.

Sven-Åke Persson i mitten på bilden vann M 75 i Brunnen Söderköpings Stadslopp 2023. Per Lindh till höger kom in på åttonde plats i M 50. Linda Westerlund vann K 35 och slutade på en fin nionde plats totalt. Arkivbild: Tony Oldenburg

Självklart finns också den fullständiga resultatlistan tillgänglig där alla som valt tidtagning redovisas. I år har vi valt ut några veteranklasser där segrarna kommer att vinna presentkort på löparskor från Hoka till ett värde av 2 500 kronor. Dessa är M och K 40, M och K 50 och M och K 60.

Minns ni hur det gick 2023 i Brunnen Söderköpings Stadslopp?

Resultat 2023: 

Veteranklasserna redovisas som underkategorier.

Lämna en kommentar