ED Söderköpings Stadslopp inställt 2020

På grund av restriktionerna som följt i coronapandemins spår tvingas tyvärr Skogspojkarnas OK ställa in årets upplaga av ED Söderköpings Stadslopp med tillhörande Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet. 

– Vi har gjort allt som står i vår makt och flyttat fram eventet från sommaren till hösten och hoppats att restriktionerna med 50 personer som max i folksamlingar skulle ändras, säger Mikael Grip från tävlingsledningen. 

Med bara några veckor kvar till loppet den 16 september kan arrangören inte vänta längre, utan måste ställa in årets upplaga av eventet som blev en succé premiäråret 2019 med över 1 200 deltagare. 

– Det känns självklart jättetråkigt, men är ingenting vi kan råda över. Nu får vi istället tillsammans med våra partners ta sikte mot en riktig festlig motionshappening i juni 2021, berättar Mikael Grip. 

ED Söderköpings Stadslopp handlar om en flack femkilometerbana med en festlig inramning både innan och efter målgången i Brunnsparken samt utmed bansträckningen. 

 – Att se glädjen och kämpaglöden hos alla barn i Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet är också en höjdare. Dessutom är eventet väl mottaget hos de lokala företagen, där många vill vara med och sponsra sina anställda med anmälningsavgiften. 

När det gäller betalda anmälningsavgifter så flyttas de över till nästa års lopp.  

– Vill man ha sin anmälningsavgift tillbaka, så ordnar vi det. Men vår önskan är att de flesta vill behålla sin startplats och då behöver man heller inte anmäla sig igen till nästa år, förklarar Mikael Grip.

Vi är stolta och glada över alla företag som valt att stötta ED Söderköpings Stadslopp som en partner 2020 och ser nu fram emot 2021.

Kontakt: Mikael Grip 0703733117  och Stefan Fransson 0705529055

Lämna en kommentar