Pass på – ordinarie anmälan förlängs

Ordinarie anmälan förlängs till torsdag 12 augusti klockan 23.59.

– Egentligen skulle ordinarie anmälan stänga på måndagen klockan 23.59. Men vi vill ge alla som kommit tillbaka från semestern en vettig chans att hinna anmäla sig. Därför förlänger vi ordinarie anmälningstid tre dygn, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

I skrivande stund är 500 deltagare anmälda till andra upplagan av ED Söderköpings Stadslopp. Av de 500 är 130 barn som deltar i Ramunderstaden Lilla Stadsparksloppet.

– Vi följer givetvis de restriktioner och lagar som finns. Det gäller förstås maxtaket på 900 deltagare i start- och målområdet. Vilket inte kommer att bli ett problem. Speciellt inte eftersom barnloppet ses som ett separat lopp och barnen har lämnat start- och målområdet innan deltagarna till ED Söderköpings Stadslopp släpps in.

Deltagare uppmanas att hålla avstånd innan start och efter målgång och givetvis stanna hemma vid minsta symtom.

– Vi kommer att ha speciella fållor vid starten för att ge deltagarna mer utrymme, berättar Mikael Grip och fortsätter:

– Vi kommer också att erbjuda handsprit på olika platser i tävlingsområdet i Brunnsparken. Vi vill att så många som möjligt hämtar sin nummerlapp vid nummerlappsutdelningen på ICA Supermarket Söderköping mellan klockan 11-18 tisdag 17 augusti. Detta för att minimera trängsel på tävlingsdagen då det också går att hämta sin nummerlapp i tävlingscentrum i Brunnsparken från och med klockan 15.00.

Första start i Ramunder Lilla Stadsparksloppet är klockan 17.00. ED Söderköpings Stadslopp startar 19.00.

Under den förlängda anmälningstiden är det ordinarie anmälningskostnad som gäller med 200 kr. Barnens eget Ramunder Lilla Brunnsparksloppet är helt gratis hela vägen fram till första startskottet.

Utmed banan kommer det vara många musikstationer som peppar fram deltagarna i en härlig motionsfest. Efter målgång får alla deltagare en god sommartallrik med dryck serverad av ICA Supermarket Söderköping.

Varmt välkommen med din anmälan.

Lämna en kommentar