Det kommunala fastighetsbolaget Ramunderstaden satsar hårt på Lilla Brunnsparksloppet  och blir titelsponsor till det nya barnloppet som ingår i ED Söderköpings Stadslopp.

Caroline Ring, Karin Knutsson, Margareta Andersson och Elisabet Jacobsson är taggade inför Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet, där alla barn kan gå, jogga och springa helt gratis.

– Ett jättetrevligt initiativ som vi vill stötta, eftersom hälsa och friskvård är viktigt för alla i kommunen. Att alla barn kan delta helt gratis i Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet och att våra hyresgäster och medarbetare får möjligheten att vara med i ED Söderköpings Stadslopp gratis är helt fantastiskt, säger Caroline Ring, vd för Ramunderstaden.

Just nu pågår peppning för att få så många som möjligt att vara med.

– Vi hoppas att alla som kan och vill tar chansen att vara med. Jag kommer att stå på startlinjen den 19 juni, lovar Caroline Ring.

Ramunderstaden äger 914 lägenheter på totalt 61 000 kvm. Förvaltar kommunala fastigheter på 78 500 kvm samt utför lokalvård på 42 600 kvm i kommunens verksamheter samt bemannar mottagningskök i 11 förskolor.

Utöver detta utför Ramunderstaden stora och små projekt åt kommunen, till exempel renovera, bygga om eller bygga nytt.

För information hur man anmäler sig, kontakta Bo-butiken på Margaretagatan. Telefon: 0121-196 00 eller info@ramunderstaden.se

Till Ramunderstadens hemsida:

Lämna en kommentar