Ramunderstaden ser till att alla barn kan springa gratis i Lilla Brunnsparksloppet

Söderköpings kommuns fastighetsbolag Ramunderstaden fortsätter satsningen på Lilla Brunnsparksloppet och är stolt titelpartner till barnloppet även 2021.

Caroline Ring, Karin Knutsson, Margareta Andersson och Elisabet Jacobsson är taggade inför Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet, där alla barn kan gå, jogga och springa helt gratis.

– Ett jättetrevligt initiativ som vi vill stötta, eftersom hälsa och friskvård är viktigt för alla i kommunen. Att alla barn kan delta helt gratis i Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet och att våra hyresgäster och medarbetare får möjligheten att vara med i ED Söderköpings Stadslopp gratis är helt fantastiskt, säger Caroline Ring, vd för Ramunderstaden.

Just nu pågår peppning för att få så många som möjligt att vara med.

– Vi hoppas att alla som kan och vill tar chansen att vara med. Jag kommer att stå på startlinjen den 18 augusti, lovar Caroline Ring.

Spring i benen i premiären av Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet 2019. Den 18 augusti är det dags igen. Arkivbild: Josefine Loftenius

Ramunderstaden äger 914 lägenheter på totalt 61 000 kvadratmeter. För information hur man anmäler sig kontakta vår växel på 0121-19600 eller mejla till info@ramunderstaden.se. Detta gäller personer som bor i lägenheter ägda av Ramunderstaden samt medarbetare.

När det gäller Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet är det bara att gå in på hemsidan wwww.soderkopingsstadslopp.se och gå in under fliken anmälan.

Mer information om Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet hittar du här: 

 

Till Ramunderstadens hemsida:

Lämna en kommentar