Smarrig sommartallrik från ICA Supermarket Söderköping

Alla som deltar i ED Söderköpings Stadslopp får en smarrig tallrik mat med tillhörande dryck av ICA Supermarket Söderköping.

Johan Andersson, Anette Gustafsson, Jonna Crusoe och Filip “Ture” Hellgren på ICA Supermarket Söderköping kommer se till att du lämnar tävlingscentrum i Brunnsparken mätt och belåten.

Tänk att du just har gått eller kutat fem kilometer. Det kurrar lite i magen. Då står ICA-handlaren Johan Andersson med personal beredd att servera dig en härlig tallrik med mat och dryck. Perfekt att avnjuta i gröngräset i Brunnsparken tillsammans med dina kompisar.

– Exakt vad det blir på tallriken får vi återkomma till. Något gott och somrigt ska vi försöka få till, kanske blir det något snacks också, säger Johan med ett leende.

Johan tvekade inte en sekund, när han fick frågan att delta med ICA Supermarket Söderköping i ED Söderköpings Stadslopp.

– Nej, det känns som en klockren grej som vi gärna är med på. Just att de som vill kan gå loppet är något jag gillar. Hälsa och motion är viktigt, berättar Johan.

Maten och drycken gäller självklart alla som går, joggar eller springer i mål både i ED Söderköpings Stadslopp och Ramunderstaden Lilla Brunnsparksloppet.

Även nummerlappsutdelningen kommer att äga rum på ICA Supermarket Söderköping. Du kan hämta din nummerlapp tisdagen den 17 augusti mellan klockan 12-18. De nummerlappar som inte hämtas ut där, går bra att hämta i tävlingscentrum i Brunnsparken den 18 augusti, från och med klockan 15.00.

Lämna en kommentar