Söderköpings Brunn satsar på Brunnsspurten

Söderköpings Brunn är huvudsponsor till Brunnsspurten. Ladda på de första 1,1 kilometerna av loppet och vinn fina priser från Söderköpings Brunn.

Johan Lindgren, vd Söderköpings Brunn, ser fram emot ED Söderköpings Stadslopp och Brunnsspurten.

– Det är kul att ED Söderköpings Stadslopp har blivit verklighet och också roligt att vi kan vara en del av eventet, säger Johan Lindgren, vd på Söderköpings Brunn.
För att ha en chans att vinna Brunnsspurten gäller det att springa riktigt snabbt på loppets första 1,1 kilometer. När bansträckningen kommer tillbaka till start-och målområdet så vinner första dam och herre ett fint pris sponsrat av Söderköpings Brunn. “Målgången” för Brunnsspurten markeras av två beachflaggor. För att vinna Brunnsspurten måste man också fullfölja loppet, men självklart i den fart som känns lämplig. Det går till exempel bra att springa i full fart fram till spurtpriset och sedan gå resten av distansen.

Priserna innehåller en övernattning i dubbelrum, tillträdet till spaavdelningen för två personer och frukost för två personer på Söderköpings Brunn. Varje pris är värt cirka 3 000 kronor.
– Vi ser fram emot att engagera vår personal så mycket vi kan i ED Söderköpings Stadslopp, berättar Johan Lindgren.

Till hemsidan för Söderköpings Brunn:

Lämna en kommentar