TB Bil satsar på ED Söderköpings Stadslopp

TB Bil är ny bilpartner till ED Söderköpings Stadslopp. “Det ska bli kul att visa upp delar av vårt sortiment på plats och även ha medarbetare som springer loppet”, säger Sara Örqvist, marknadschef på TB Bil i Norrköping och Nyköping. 

Sara Örqvist, Magnus Himrell, Tobias Stagnborg, Andreas Pettersson och Anna Käck ser fram emot ED Söderköpings Stadslopp.

TB Bil Norrköping är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Kia, Subaru och Iveco last- och transportbilar. Företaget är också återförsäljare och verkstad till husbilar av märkena Sun Living och Bürstner.

– Vi planerar att vi tar med oss personbilar och en husbil. Det blir bra att visa upp i tävlingsområdet i Brunnsparken, säger Sara.

TB Bil är ett familjeföretag grundat 1993 i Norrköping.

– Hos oss får du som kund fullservice med allt som berör ditt bilägande, oavsett om du behöver bil för privat bruk eller i tjänsten, förklarar platschefen Magnus Himrell.

I Norrköping hittar du TB Bil på Koppargatan 29. Totalt har företaget cirka 60 anställda på sina två anläggningar.

Omställningen från fossila bränslen till elektrifierade bilar i någon form märks tydligt hos TB Bil.

– Jag skulle säga att cirka 80 procent av nybilsförsäljningen handlar om bilar som antingen är hybrider eller rena elbilar. Kia ligger i täten för den omställningen, säger försäljningschefen Tobias Stagnborg.

Till hemsidan för TB Bil: 

Lämna en kommentar