Välbesökt presskonferens på Stinsen

Det var en välbesökt presskonferens när ED Söderköpings Stadslopp presenterades för media.

Marie Landh, Stefan Fransson, Mikael Grip och Ulf Johnsson gör tummen upp för ED Söderköpings Stadslopp. Foto: Magnus Andersson

P4 Östergötland intervjuade Marie Landh, verksamhetsansvarig för idrott-och fritid Söderköpings kommun, samt Stefan Fransson, från arrangörshåll.

Även Lilla Tidningen och Norrköpings Tidningar/Folkbladet var på plats. Ulf Johnsson, ordförande i Skogspojkarnas OK, berättade att han är mycket nöjd med samarbetet med Mikael Grip och Stefan Fransson, som är vana lopparrangörer med Atea Norrköpings Stadslopp, OMT Finspångs Stadslopp och Sandbäckens Norrköpingsstafetten på meritlistan.

Marie Landh och Ulf Johnsson högg in på den fina tårtan. Foto: Magnus Andersson

Kanalrundan, som var inställt 2018, ersätts nu av ED Söderköpings Stadslopp. Banan handlar om fem mycket lättlöpta kilometer, som självklart går genom kända Söderköpingsmiljöer. Ramunderstaden ser till att alla barn kan gå, jogga och springa Lilla Brunnsparksloppet helt gratis. ICA Supermarket ordnar picknickpåsar till alla deltagare och Seranders Fastighetsförmedling ser till att alla deltagare får en snygg medalj runt halsen efter målgång. ED Bygg är titelsponsor och Söderköpings kommun är huvudsponsor tillsammans med Tellogruppen och Finspångs Brunnsborrning. Söderbergs personbilar är bilsponsor och Lilla Tidningen är mediapartner. Allt detta plus att många andra företag bidrar på ett eller annat sätt.

Läcker tårta med ett härligt budskap från Jannes hembageri. Foto: Magnus Andersson

– Det är alltid roligt att arrangera lopp i kommuner, där många företag engagerar sig och så är det verkligen i Söderköping, säger Mikael Grip.

Presskonferensen avslutades med att Jannes hembageri bjöd på en gigantisk och välsmakande tårta.

Vi ses den 19 juni!

Lämna en kommentar